*** Magyar Home Staging Egyesület: Év Home Stagere díjátadó 2023 *** - 2. helyezés!

2024.05.30

Egy nagyon szép helyen, a Kopaszi gáton lévő Le Bistróban volt a tavalyi évi munkák kisorsolása, az Év Home Stagere díj átadója. Több kategória is volt, én egyben neveztem két munkával, de a Magyar Home Staging Egyesület oldalán látható milyen sok munkát adtak be versenyezni.

IIDÉN 2. HELYEZETT LETTEM a Klasszikus HS Üres Lakásban kategóriában, ami hatalmas elismerés számomra a tavalyi Ingatlanbefektetés kategória 1. helyezése után, hiszen idén már több fantasztikus munka került be a versenybe, mindegyik kivétel nélküli rendkívüli sikerekkel.

Ezek között már az első háromban lenni nagy megtiszteltetés és köszönöm utólag is az elismerést a hozzáértő MHST vezérkarnak és mellettük a meghívott szakmai zsűritagoknak:

- Kis-Németh Marcsinak Stílustér Dizájn 

- dr. Somogyi Patríciának MSP Home Staging Ingatlanfelkészítés • Oktatás 

- és Balla Ákosnak a Balla Ingatlan vezetőjének.

Bár nem irigylem őket egyáltalán :) Nehéz dolguk van, ki legyen a nyertes, hiszen ez is azt mutatja, hogy a home staging egyre több kollégával egyre nagyobb SIKERES teret hódít és fantasztikus módon működik. Kivétel nélkül minden pályamunka eszméletlen értéknövekménnyel és nagyon örömteli eladásokkal járt, nem is beszélve a vizuális élményekről. 

Szuper jó egy ilyen közösséghez tartozni és ennyi magas szintű kollégával képviselni ezt a szakmát. 

Gratulálok örömmel a nyerteseknek és a többi kollégának is, aki keményen küzd ezen a piacon a minőségi ingatlanokért és a win win helyzetekért!

#homestaging #hajrávilág #nagyonműködik #sokkaljobbanleheteladni #mindenkollégamunkájasiker