Bemutatkozás

Üdvözöllek, Rábel Orsolya vagyok, okleveles home stager, piacelemző és ingatlanbefektető, valamint az Év Home Stagere – Ingatlanbefektetés 2022 kategória győztese.

Múltamat tekintve 11 évig voltam a Porsche Hungária kiemelt ügyfél értékesítője, 4 évig a külföldi non-profit kamarák köreiben is mozogtam, mint rendezvényszervező, később főtitkár, de 2019-ig bezáróan egy magas színvonalú ingatlan-fejlesztő cégnél kóstoltam bele igazán az ingatlanok világába.

2018-ban találkoztam a home staginggel az MSP Home Staging oktatásain, melyet azonnal örökölt kis saját lakásom eladásával próbáltam ki először, rendkívüli sikerekkel. Ekkor éreztem, hogy az eddigi összes érdeklődésem, üzleti tapasztalatom és rendelkezésemre álló körülmény most álltak össze egy csodálatos szakmává, melyben megtaláltam önmagam.

Viktória Labancz Photography
Viktória Labancz Photography

Ezen sikeren felbuzdulva, azóta az itthon elérhető valamennyi home staging képzést elvégeztem, 2019-ben az MSP Home Staging Akadémián okleveles home staging szakértő képesítést szereztem. Sikeres ingatlan befektető is vagyok egyben, 2020 óta az ingatlanközvetítői végzettséget is megszereztem és így a több, mint 24 éves sales- és az immár sok éves home stager tapasztalatok alapján felkészítéssel összekötött ingatlan értékesítésben is tudok támogatást adni.

Nagy büszkeségemre 2023 tavaszán elnyertem a Magyar Home Staging Egyesület szervezésében 20 kolléga közel 70 munkája közül a 2022 év "Év Home Stagere – Ingatlanbefeketetés" kategória díját első helyezettként és az "Év Home Stagere – Home Staging Üres Lakásban" kategóriában pedig az első háromban végeztem.

"2023 Év Home Stagere" versenyen idén nyáron pedig sikerült "Klasszikus home staging" kategóriában a 2. helyezést ismét elérnem.

Fő célom az ingatlan értéknövelési stratégia és az értéket adó ingatlanok kihozása az ügyfelek idejére, pénztárcájára és energiájára szabva. Kiemelkedő erősségem a PIACELEMZÉS és PIACKUTATÁS, mely tévedhetetlenül segít a pontos felkészítésben és az ingatlanpiaci értéknövelő tényezők és piaci ismeretek alapján a jó árazásban - és az ebből adódó értékesítés hatékonyabbá tételében - nem is beszélve az ingatlanpiac változásainak azonnali megismeréséhez.

Munkám elismerése, amikor az általam felkészített lakások vevői lesznek az újabb ügyfeleim.

Fontos számomra, hogy frissen képben legyek, emiatt továbbképzéseken, ingatlan témájú -befektetési, -adó, -jogi és gazdaságpolitikai konferenciákon veszek részt, valamint folyamatosan figyelem az ingatlan témájú elemzéseket, és igyekszem ezeket a gyakorlati életben is sűrűn használni. 

Szakértő kollégáimmal és jó közösségünkkel való szinte napi kapcsolat és az oktatások látogatása által szintén segít az ingatlanpiaci információk gyors és széles körű megszerzésében, több éve tagja vagyok a Magyar Home Staging Egyesületnek is.

Így érzem azt, hogy releváns vagyok az ügyfélkörömnek és mind a vevőknek, mind az eladóknak egy kiemelkedő értéket hozhatok létre.

"Örömet okozni másoknak pedig mérhetetlenül jó."

Cégnevem története

Bowerbird = Lugasépítő selyemmadár

Kis érdekesség miért ez lett a cégnevünk. A név keresésnél olyat kerestem amivel tudok azonosulni, ebben szuper tesvérem segített. Amikor kiderült mire adom a fejem, közölte velem, hogy ez pont olyan mint a lugasépítő selyemmadarak tevékenysége (angol néven: bowerbird). Nálunk a testvérem a madárhatározó. :)

Szóval utána néztem ennek a kis madárkának, aki a lugasépítők családjába tartozik és nagyon megtetszett, hogy a hím tulajdonképpen olyan "otthonokat" épít a nőstény számára, hogy az első felfedezők az őslakosok gyerekei által készített építménynek hitték. És nem csak, hogy szép otthonokat készít ez a madárka, hanem még azonos (!) színű díszekkel dekorálja is..

Azt tudtátok, hogy ingatlan kiválasztásánál többségében a hölgyek döntenek, ráadásul érzelmi alapon? :)

Így azt hiszem sikerült ezzel azonosulnom, hiszen nagy élmény szépen dekorált otthonokat készíteni a leendő vevők/bérlők részére. 

A képen említett madárkánk van autentikus környezetben (ma is tanultatok valamit)