Díjak, Megjelenések

Nagy örömmel mentem ismét tanárom, dr.Somogyi Patrícia kérésére több akadémista társammal együtt népszerűsíteni a szakmánk legmagasabb szintű oktatását, az Akadémiát.

MSP Akadémia - a home staging akadémiája. Megtiszteltetés, hogy egy ideje mindig kapok felkérést volt tanárom, Dr. Somogyi Patrícia az MSP Home Staging részéről, hogy a jelenleg legmagasabb szintű oktatáson, a MSP Home Staging Akadémia gyönyörűen kialakított oktató termében adjam elő az általam kifejlesztett piackutatás részleteit.

Egy fantasztikus mélységű, igen komoly konferenciára kértek fel előadónak, hogy az általam kialakított és végzett piacelemzés és piackutatás előnyeiről beszéljek az ingatlanbefektetői teremben. Hiánypótló nagy előadás sorozat volt, értékes témájú előadókkal sikerült közös összefogással segíteni a lakástulajdonosoknak és befektetőknek sok-sok...

Nagyon megtisztelő volt, hogy többen is eljöttetek a közösségünkből az általam meghirdetett, első szakmai bejárásra, ami egy zuglói projekt bemutatása volt. Három körben is érkeztek kollégák, ingatlanosok, befektetők, hogy tapasztalatot szerezzenek ennek a tipikus home staging projektnek, befektetésnek minden lépéséről.

Büszkeség ismét - korábbi index-es főoldali megjelenések után - most a TELEX ingatlanos rovata emelte ki egy cikkben a mi projektünket a nagyon sok eladó ingatlan közül, mint egy igazi gyöngyszem. Főoldalon a mi fotónkkal a cikk leadjében.

Nagy öröm látni az Index főoldalán a zuglói kis szépségünket. A legnagyobb öröm pedig, hogy egy hónappal a hirdetés megjelenése után MAI NAP ELKELT a lakás. Egy fiatal hölgy első lakásaként kezdi itt meg önálló életét nagy boldogsággal. Minden jót kívánunk neki hozzá, igyekeztünk ezt problémamentessé és széppé tenni. Otthontérkép Magazin cikk...

Nem sokkal a másik kiemelés után egy másik, Angyalföldön készült home stagingelt lakásunkat is kiemelte az Otthontérkép Magazin azzal a címmel miért is jó ha világos színeket használunk. Sokban segítve a home staging egyik alapját.