Az Év Home Stagere - Ingatlanbefektetés kategóriában 2022-ben a Bowerbird Homes. Interjú

2023.03.31

Hatalmas megtiszteltetés ért tegnap este, a Magyar Home Staging Egyesület "Év Home Stagere" versenyén egy gyönyörű helyszínen nyertem összesen 20 kolléga kb 70 munkája közül az Ingatlanbefektetés kategóriában, a másik "Home Staging üres lakásban" kategóriában pedig az első háromban végeztem. 

Nagyon nagy öröm egy ennyire összetartó és jó szakmai közösséghez tartozni és megdöbbentő, hogy ilyen erős mezőnyben sikerült elnyernem a díjat. Fantasztikus kollégák, fantasztikusan értékes és gyönyörű szakmai munkákkal neveztek, nekik és a többi kategória nyertesének is ezennel gratulálok. 

Nem tudom elmondani mekkora büszkeség, hogy az a rengeteg munka, amit a cél megkíván - hogy értékes ingatlanokat tegyünk piacra - elismerésre került. Nyilván nem ezért csinálom, de nagy öröm és boldogság, hogy elismerte a szakmai zsűri.

A nyertes munkát megtaláljátok a Referenciák között, egy XX. kerületi szuper adottságú 93 m2 ingatlan felkészítésével értem el. 


Homoki István Photography
Homoki István Photography

Az alapos piacelemzés és piackutatás, valamint az Akadémián tanult széles körű célcsoport pontos belövése és a hatalmas munka mind a lakásban, mind pedig az egész társasházban kint és bent, még akár az utcán is - mondhatom, hogy egy nagy ingatlanfejlesztés eredménye lett ez a díj, fantasztikus üzleti sikerrel a végén.

Köszönöm tanáromnak, dr. Somogyi Patríciának az MSP Home Staging és a Home Staging Akadémia vezetőjének, hogy rátalálhattam általa erre a kihívásokkal teli és gyönyörű szakmára mellyel értéket és boldogságot tudunk adni másoknak. Hálás vagyok neki érte.

Köszönöm minden ügyfelemnek, hogy bizalmat szavaznak nekem és időt, pénzt, energiát szánnak egy új dologra, mely egy fantasztikus rendszer folyamat összességében mindig meghozza gyümölcsét.

Nagyon hálás vagyok, boldogság, hogy az ember nagyon szereti azt, amit csinál.

Remélem, hogy még több munkával - Patríciát idézve - meg tudjuk változtatni - értékesebbé tudjuk tenni - mielőbb a magyar ingatlanpiacot.

Velem készült interjút megtaláljátok itt: https://mhst.hu/rabel-orsi/