ZUGLÓI PROJEKT: SZAKMAI BEJÁRÁS HOME STAGEREKNEK

2023.10.28

Nagyon megtisztelő volt, hogy többen is eljöttetek a közösségünkből az általam meghirdetett, első szakmai bejárásra, ami egy zuglói projekt bemutatása volt. Három körben is érkeztek kollégák, ingatlanosok, befektetők, hogy tapasztalatot szerezzenek ennek a tipikus home staging projektnek, befektetésnek minden lépéséről. 

Többek között volt aki szabit vett ki, volt aki vidékről jött és örömmel láttam az idei MSP Home Staging Akadémiás tanulókat is. És a régebbieket is :)

Alkalmanként kb 2-3 órát tartott, köszönöm többeknek a visszajelzést, hogy mennyire hasznos volt. Sokan most jártak először "home stagingelt" ingatlanban személyesen. Remélem megérte, hogy itt vesztettétek el a HS szüzességet. :)

Bízom benne, hogy a konyhapult "pulpitusról" tartott előadásom a befektetői stratégiáról, piacelemzés fontossága, felkészítés és az értékesítési tapasztalatokról a jelenlegi ottani piacról hasznosak voltak számotokra is.

Örömmel fogadtalak titeket, minden kollégának kalappal kívánok minden jót és remélem sikerült hasznos információkkal segíteni további munkájukat.

#homestaging #piacikörkép #hogynézkiegyilyen #milyennehézségekvannak #mitadahomestaging #piacelemzés #piackutatás #értékesítésitapasztalatok #ingatlanbefektetés #stratégia #szépség #megújulás #érték #öröm #szakmaibejárás #tapasztalatszerzés #nemkellettdolgozniuk #csakjegyzetelni #hajráújmspakadémiások20232024