MSP Akadémia Inspirációs Est - előadó

2024.05.25

Nagy örömmel mentem ismét tanárom, dr.Somogyi Patrícia kérésére több akadémista társammal együtt népszerűsíteni a szakmánk legmagasabb szintű oktatását, az Akadémiát.

Nagyszerű, hogy bővül a szakmánk egyre jobb szakemberekkel, de fontos tudni, hogy aki erre adja a fejét, rengeteg tudást - és majd tapasztalatot - kell ehhez összeszedni, hogy felelősséggel tudjuk kezelni ügyfeleink és/vagy saját ingatlan projektjeinket.

Az MSP Akadémián egy másfajta, sokkal fejlettebb oktatási módszerrel történik a tanítás, igen gyakorlatias és rendkívüli mélységekbe visz le. Itt annyit vesz ki a tanuló, amit beletesz. Több év mire ezt teljesen át is éljük minden kis részét, nem is beszélve arról milyen hatalmas korábbi alap képzések sokrétű tananyagán alapul.

Sokan nem tudják, mennyire összetett dolog ez. 

Ennek a döntésében igyekeztünk azon leendő kollégáknak segíteni, akik erre a szakmára adnák a fejüket és mind személyesen az oktató teremben, mind az online résztvevők részére jó volt válaszolni a sok kérdésre. 

Szuper a közösségünk, nagy öröm nézni, hogy egyre több kimagasló szakember képződik ezzel is emelve szakmánk fényét.

Sok sikert és kitartást kívánok a leendő kollégáknak, akiknek egy tanácsom volt, mindig át kell lépnünk a mintáinkat és a határainkat és folyamatos naprakészen kell lenni, ez egy ilyen szakma. :)

Fotógaléria