MSP Home Staging Akadémia - Előadói felkérés

2024.02.19

MSP Akadémia - a home staging akadémiája. Megtiszteltetés, hogy egy ideje mindig kapok felkérést volt tanárom, Dr. Somogyi Patrícia az MSP Home Staging részéről, hogy a jelenleg legmagasabb szintű oktatáson, a MSP Home Staging Akadémia gyönyörűen kialakított oktató termében adjam elő az általam kifejlesztett piackutatás részleteit.

Mindig jó érzés látni az új magasan képzett kollégákat, nagy öröm nekem, hogy szívesen figyelnek arra és láthatóan örülnek annak, mit nyújt egy részletes piackutatás. Az Akadémián tanulják szerintem a legkomplexebb piacelemzést Patríciától, mellette fejlesztettem ki az állandó piackutatásomat, melynek több előnye is van:

- Befektetőként elsősorban a legfontosabb, hogy ismerjük az ingatlanpiacot. Ahogy a külföldi komolyabb ingatlanfejlesztőknél is láttam, komoly elemző munkát végeztek ezen a téren, mielőtt léptek valamerre. Erre ez a legalkalmasabb módszer. Ezzel tudod biztosan mit kell venni, mi a biztos befektetés

- Fantasztikus ingatlanpiaci és pénzügyi biztonságot ad

- Azonnali információ arról a piacról, ahol befektetni szeretnénk vagy ahol ingatlanunkat szeretnénk értékesíteni: leginkább a pozitív vagy negatív friss változásokról, specifikusan!

- Segít a megfelelő árazásban. Kimagasló biztos megtérülést, sok millió forint nyereséget adhat és/vagy 

- Ingatlanpiaci veszélyek legnagyobb százalékban történő elkerülését

- Igen hasznos lenne még konkrét kerületre szakosodott ingatlanközvetítők részére

- illetve ingatlanfejlesztőknek is nagyszerű, hatalmas versenyelőnyt jelentene minden téren - mielőtt építenek valamit vagy amíg építik folyamatában - mit kell tudni a piaci helyzetről, hogy ne ragadjanak be ingatlanokkal később (sok negatív példával találkozom mostanság ezen a téren). Illetve észrevételem, hogy profiként sajnos a vevői szemléletet elfelejtik, holott ott realizálódik a vevők által a teljes fejlesztés profitja.

Nagy örömömre szolgál, hogy a szakmáról ennyit tudó kollégáknak átadhatom az általam kidolgozott rendszert, hogy Patrícia mellett én is hozzájárulhassak az értéket adó és magas szintű home staging szakmához. 

Nem egyszerű a piackutatás sem, a levont tanulságokat tudni kell "jól olvasni", ehhez Patrícia oktatási rendszere jó táptalajt ad. Természetesen a gyakorlati életben való munka szükséges lesz hozzá és a kitartás, hogy csinálják.

Sok sikert kívánok az újabb 15-16 hamarosan végző akadémistának, remélem leszünk még kapcsolatban ebben a szuperül összetartó HS közösségben.

#segítsükegymást #tartsunkössze #értékesjóminőségűhomestaging #adjunkhozzáakollégáknak #nemszéthúzunkhanemsegítjükegymást #homestaging #értéketadóingatlanok

Fotógaléria