Előadó voltam: MSP Home Staging és INGATLANBEFEKTETÉS Summit - NOVEMBER 11-12. 

2023.11.09

Egy fantasztikus mélységű, igen komoly konferenciára kértek fel előadónak, hogy az általam kialakított és végzett piacelemzés és piackutatás előnyeiről beszéljek az ingatlanbefektetői teremben. Hiánypótló nagy előadás sorozat volt, értékes témájú előadókkal sikerült közös összefogással segíteni a lakástulajdonosoknak és befektetőknek sok-sok szakértői tudás átadásával. 22 szakértő, 29 előadás vagy szakmai beszélgetés 3 teremből.

Kinek is szólt ez a program?

INGATLAN TULAJDONOSOK:

Szeretettel vártak minden olyan ingatlantulajdonost, aki szívesen hall és tanul arról, hogy lakást eladni máshogy is lehet és szeretné eladó ingatlanát az értékesítésre felkészítve piacra tenni, ami ezáltal könnyebben, gyorsabban, az elérhető legmagasabb piaci áron talál majd gazdára. Illetve bérbeadóknak is fantasztikusan értékes információk hangoznak el. Társasházkezelésről, piacismeretekről - nagyon sok infóval.

INGATLANBEFEKTETŐK, INGATLANFEJLESZTŐK:

Akinek fontos, hogy a befektetéseiből származó profit maximális legyen, szeretné a vásárlás, a felkészítés és az értékesítés minden egyes részfolyamatából a legtöbbet kihozni, akkor itt mindent megtudhatott arról, hogyan legyen profi a befektetések területén. Lehet más jellegű rálátásuk is lett az ingatlanokra, mint eddig.

INGATLANKÖZVETÍTŐK:

A home stgaing által megismerkedhettek az ingatlanértékesítés új dimenziójával, ezzel pedig lehetőségük nyílt bővíteni szolgáltatásaik körét, hogy a lehető legfrissebb és legaktuálisabb tudással segítsék ügyfeleiket a sikeres értékesítés útján.

LAKBERENDEZŐK, BELSŐÉPÍTÉSZEK, INGATLANOKKAL FOGLALKOZÓ SZAKEMBEREK:

Szeretettel várták a társszakmák képviselőit is, hiszen a home staging kiválóan alkalmas rá, hogy általa bővíthessék szolgáltatásaik körét és a lehető legkomplexebb megoldással ügyfeleiknek, megbízóiknak.

HOME STAGEREK:

A már home staging területén dolgozóknak fejleszteni szakmai tudásukat, esetleg vállalkozásfejlesztési témában kellett egy-két ötlet vagy némi inspirációra volt szükség, akkor ez a rendezvény valódi főnyeremény volt a számukra.

HOME STAGING SZAKMA IRÁNT ÉRDEKLŐDŐK, KARRIERVÁLTÓK:

Akit érdekelt maga a home staging szakma, karriert váltana vagy vállalkozást indíta ehhez kapcsolódóan, akkor rendkívül sok praktikus tanácsot és információt kapott, melyek megkönnyítik a döntésüket és segítséget adott az induláshoz.

Aki magára ismert a fentiekben, az MSP Home Staging és Ingatlanbefektető Summiton láttuk szeretettel 2023. november 11-12-én napközben az online térben, ahol 22 szakértő, 29 előadását vagy szakmai beszélgetését, hallgathatták meg, 2 napon keresztül, 3 különböző virtuális teremben, mindezt az otthonuk kényelméből!

ÉN, MINT AZ EGYIK ELŐADÓ a piacelemzés és piackutatás rendkívüli előnyeiről beszéltem az Ingatlanbefektetési teremben. Megtisztelő, hogy része lehettem előadóként ennek a konferenciának.


Fotógaléria