Otthontérkép Magazin - Angyalföldi HS lakás kiemelés

2019.05.23

Nem sokkal a másik kiemelés után egy másik, Angyalföldön készült home stagingelt lakásunkat is kiemelte az Otthontérkép Magazin azzal a címmel miért is jó ha világos színeket használunk. Sokban segítve a home staging egyik alapját.

Érdekesség egyébként, hogy itt mellettünk másik kollegák lakásai is kikerültek - nem meglepően. Sokan ugye idegenkednek a világos fehér stb. falaktól, holott eladásnál az egyik legfontosabb tényező, hogy mindenki világos, tágas lakást keres és nagyon jó alapot ad arra, hogy beleképzelje bármelyik stílusú vevő magát ingatlanunkba. Ezért is használjuk a világos színeket, kicsit megbolondítva tudatosan a célcsoport és még sok szempontból egyéb más szempontok alapján használt színhasználattal.

Nálunk azt emelte ki a cikk, hogy milyen remek példa arra az ismert tényre, hogy a fehér szín egyértelműen térnövelő hatású. Mivel egy 26 nm lakásról volt szó, többek között ezért is használtuk.

Jó érzés volt, hogy megdicsérték az elegáns kinézetét is. Nagyon hamar, szép magas áron kelt el az ingatlan, a drágább kerületek árán Angyalföld határán.

A cikket itt láthatjátok:

https://magazin.otthonterkep.hu/2019/05/23/ezert-legyen-a-te-otthonod-is-feher/?fbclid=IwAR2o-XcVIVz4JFkmEkUN_v7ZkWRAAIChgsrNfne-WiLzYfiBmhUXbRBIyI0


Fotógaléria